Özengili Ortaokulu

Vizyon: Değişen, değişirken gelişen,çevresinde ilgi odağı olan bir eğitim yuvası olmak

Misyon: Geçmişini bilen, geleceğe güvenle bakan, kendisine, ailesine ve çevresine faydalı, öz güven sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar: POLİS KONULU RESİM YARIŞMASINDA İLÇEDE 2.LİK POLİS KONULU RESİM YARIŞMASINDA İLÇEDE 3.LÜK. TRAFİK KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA İLÇE 3.LÜĞÜ ELDE EDİLMİŞTİR. AYRICA DÜZENLEDİĞİMİZ TEMİZ OKUL,TEMİZ TOPLUM KONULU TEMİZLİK KAMPANYAMIZ VE TOPLADIĞIMIZ MAVİ KAPAKLAR SONUCU SAMANDAĞ BELEDİYESİNCE ÇEŞİTLİ HEDİYELER KAZANILMIŞTIR.TEŞEKKÜR EDERİZ.

Saatler: 08.30-14.40
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Küçük Kızlar Bocce Hatay 1.si Küçük Erkekler Bocce Hatay 1.si Yıldız Kızlar Bocce Hatay 3.sü Yıldız Erkekler Dart Hatay 3.sü Yıldız Kızlar Dart Hatay 1.si Yıldız Kızlar Dart Türkiye Grup 1.liği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ozengilioo.meb.k12.tr

Adres - Üzengili mahallesi Defne/HATAY

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Defne İlçesinin Üzengili Mahallesi genelde tek ve iki katlı yapılardan oluşmaktadır. Halk inşaat işleri ve hayvancılık ile geçimini sağlamaktadır.

Adres - Üzengili mahallesi Defne/HATAY

Ulaşım öğretmenler kendi arabalarıyla gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık okulumuz il ve ilçe merkezine yaklaşık 16 km uzaklıktadır.