Özengili Ortaokulu'nda Yerli Malı Haftası Kutlandı!

Özengili Ortaokulu'nda Yerli Malı Haftası Kutlandı!

08.03.2024 35

Özengili Ortaokulu'nda bu hafta, sorumlu öğretmen Sergen Selman Buz ve Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü ile Yerli Malı Haftası coşkuyla kutlandı. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenerek öğrencilere yerli malı kullanmanın önemi ve bilinçli tüketim alışkanlıkları kazandırıldı.

Etkinlikler kapsamında, öğrenciler yerli ürünler standı hazırladılar, yerli malı ile ilgili sloganlar ve afişler tasarladılar. Ayrıca, yerli malı kullanmanın faydaları hakkında sunumlar yapıldı ve şiirler okundu.

Okul Müdürü Meryem TAŞKIR, yaptığı açıklamada, "Yerli Malı Haftası'nı kutlamanın ve öğrencilerimize yerli malı kullanmanın önemini anlatmanın gururunu yaşıyoruz. Bu hafta boyunca düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimiz, yerli malı kullanmanın hem ekonomimize hem de milli bilincimize katkı sağladığını öğrenmiş oldular." dedi.

Hafta boyunca düzenlenen etkinliklere öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Yerli ürünler standı yoğun ilgi görürken, öğrenciler hazırladıkları sloganlar ve afişlerle yerli malı kullanımının önemini vurguladılar.

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024