5. Sınıf Öğrencilerinden Anaokuluna Oyuncaklar

09.03.2024 185

5. sınıf öğrencileri, topluma hizmet çalışmaları kapsamında anaokulu öğrencileri için oyuncak yaptı. Bu anlamlı proje, büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti.

Oyuncak Yapımı

5.sınıf öğrencileri, büyük bir özveriyle çalışarak anaokulu öğrencileri için çeşitli oyuncaklar yaptılar. Renkli kalemler, kağıtlar, kartonlar ve geri dönüştürülebilir malzemeler kullanarak birbirinden güzel oyuncaklar ortaya çıkardılar. Oyuncaklar arasında arabalar, kamyonlar, kuklalar, evler ve hayvan figürleri gibi seçenekler yer aldı.

Topluma Hizmet Bilinci

Bu projenin amacı, 5. sınıf öğrencilerinin topluma hizmet etmenin önemini kavramasına ve yardımlaşma duygusunu geliştirmesine yardımcı olmaktı. Öğrenciler, oyuncak yaparken hem eğlendiler hem de anaokulu öğrencilerinin mutluluğuna katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Etkinlik Sonuçları

Hazırlanan oyuncaklar, bir törenle anaokulu öğrencilerine teslim edildi. Anaokulu öğrencileri, bu güzel hediyeler karşısında büyük bir sevinç yaşadılar. 5. sınıf öğrencileri de yaptıkları oyuncakların beğenilmesinden dolayı mutlu oldular.

Projenin Önemi

Bu proje, 5. sınıf öğrencilerinin topluma karşı sorumluluk bilincini geliştirmeleri ve yardımlaşmanın önemini kavramaları açısından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, anaokulu öğrencilerine de neşe ve mutluluk kaynağı olmuştur.