18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü

19.03.2024 45

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü okulumuzda düzenlenen törenle anıldı. Törene okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler ve oratoryo seslendirildi.

Törende konuşan okul müdürü, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü'nün Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Müdür, Çanakkale'de canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilere de minnetlerini sundu.

Öğrenciler de törende duygularını dile getiren şiirler ve oratoryo sundular. Öğrenciler, Çanakkale Savaşı'nın zorlu günleri ve kahramanlık hikayeleri anlatan şiirler okudular. Oratoryoda ise Çanakkale Şehitleri'nin fedakarlıkları ve vatan sevgisi vurgulandı.

Tören, şehitlerimiz için yapılan dua ve saygı duruşuyla sona erdi. Törene katılanlar, şehitlerimizi rahmetle anarken, vatan sevgisi ve milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü'nde, Çanakkale'de canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ruhları şad olsun.

 19-03-202419-03-2024